Trabzon'da araç göle uçtu! 3 ölü

Haber61.net Haber Merkezi - Trabzon'da bir araç göle uçtu. 3 ölü! Edinilen bilgiye göre Trabzon'un Akçaabat İlçesi Sera gölü mevkiinde Murat Raşit Yılancı'nın kullanıdığı ve annesi Safiye Yılancı ile babası İbrahim Yılıncı'nın içinde bulunduğu 53 palakalı

Trabzon'da araç göle uçtu! 3 ölü

Haber61.net Haber Merkezi - Trabzon'da bir araç göle uçtu. 3 ölü!

Edinilen bilgiye göre Trabzon'un Akçaabat İlçesi Sera gölü mevkiinde Murat Raşit Yılancı'nın kullanıdığı ve annesi Safiye Yılancı ile babası İbrahim Yılıncı'nın içinde bulunduğu 53 palakalı bir araç, Sera gölüne uçtu.

Aracın sürücüsü Murat Raşit Yılancı kaza anında hayatını kaybederken yaralı olarak kurtulan anne Safiye Yılancı ve baba İbrahim Yılancı ambulans ile hastayene kaldırılarak tedavi altına alındıkları öğrenildi.

ANNE VE BABA HASTANEDE ÖLDÜ

Kaza sonrası Haçkalı Baba Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan anne Safiye Yılancı ve Numune hastanesine kaldırılan baba İbrahim Yılancı yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadılar. 

 

20151002aw539168_04.jpg

 

2-218.jpg

1-639.jpg

aj1ppicqpril__k87ryfek9u6namhv05u3tuap0pktci.jpg

ak0alxqvxcn5zbity5w41vgzgysob80gut9agdtbpaz0.jpg

avubwldc5qpt31de_plyzbi7cmsbkexkqyjes4a_gtm5.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam