Trabzon'da Afgan kızın hayali!

Ailesi ile birlikte Trabzon'da yaşayan Afganistanlı 15 yaşındaki Rahima Mohammadi, üniversitede okuyarak resim öğretmeni olmak istiyor.2 sene önce ailesiyle birlikte İran’dan Türkiye’ye gelen 15 yaşındaki Rahima Mohammadi, Trabzon’da 6 kişilik ailesiyle b

Trabzon'da Afgan kızın hayali!

Ailesi ile birlikte Trabzon'da yaşayan Afganistanlı 15 yaşındaki Rahima Mohammadi, üniversitede okuyarak resim öğretmeni olmak istiyor.

2 sene önce ailesiyle birlikte İran’dan Türkiye’ye gelen 15 yaşındaki Rahima Mohammadi, Trabzon’da 6 kişilik ailesiyle birlikte yaşıyor. İsmet Paşa İlköğretim Okulu’ndan okuyan ve çeşitli resim sergilerinde resimlerini sergileyen Mohammadi, resim çizmeyi çok sevdiğini söyledi.

Resme ilgisinin her geçen gün arttığını belirten Mohammadi, “Okulumu bitirdikten sonra üniversiteye gitmek istiyorum. Burada bölümüm bitirdikten sonra resim öğretmeni olmayı çok istiyorum. Genellikle yağlı boya gibi çizimler yapıyorum” dedi.

mohammadi.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam