Trabzon'da 50 bin öğrenciye ücretsiz kurs

Destekleme Ve Yetiştirme Kurslarından Trabzon’da 50 bin öğrenci ücretsiz faydalanıyor.   Milli Eğitim Bakanlığı’nın Türkiye genelinde öğrencilere ücretsiz olarak başlattığı destekleme ve yetiştirme kurslarına Trabzon il ve ilçelerinde de 50 bin öğrenci ka

Trabzon'da 50 bin öğrenciye ücretsiz kurs
Destekleme Ve Yetiştirme Kurslarından Trabzon’da 50 bin öğrenci ücretsiz faydalanıyor.
 
Milli Eğitim Bakanlığı’nın Türkiye genelinde öğrencilere ücretsiz olarak başlattığı destekleme ve yetiştirme kurslarına Trabzon il ve ilçelerinde de 50 bin öğrenci katılıyor. 
 
Destekleme ve yetiştirme kurslarına ilginin her geçen gün arttığını belirten Vali A. Celil Öz “Trabzon genelinde 50 bin öğrencinin faydalandığı destekleme ve yetiştirme kursları ilimizin 2015 TEOG sınavlarında gösterdiği başarıyı daha da arttırmalarını sağlayacaktır.  
 
Bakanlığın kursları daha etkin hale getirmek için e–kurs modülünü kurarak tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin hizmetine sunulduğunu ifade eden Vali Öz “ E-kurs  modülünde öğrencilerimizin yararlanması amacı ile her dersle ilgili olarak kazanım kontrol testleri düzenli olarak yayınlanmakta ve bu testlere öğrenci ve öğretmenlerimiz istedikleri an ulaşabilmektedirler. 
 
Ölçme ve Değerlendirme Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz öğrencilerimizin kurslarda kullanması için sürekli kazanım, kontol testleri hazırlarken ayrıca öğrencilerimizin sınavlara daha iyi hazırlanması amacıyla elektronik ortamda deneme sınavları da yapmaktadır. 
 
Destekleme ve yetiştirme kurslarında kullanılmak üzere sunmuş olduğumuz bu materyaller sayesinde velilerimiz ve öğrencilerimiz de büyük bir yükten kurtulmuşlardır. Haftasonu yaptığımız kurs  ziyaretlerinde öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin kursların işleyişinden duydukları memnuniyeti dile getirmeleri bizleri son derece mutlu etmektedir. İlimiz genelinde açmış olduğumuz destekleme ve yetiştirme kurslarından öğrencilerimiz ücretsiz olarak yararlanmaktadır Kurs adı altında öğrenci velilerimizzden herhangi bir şekilde para talep edilmesi söz konusu değildir" dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler