Trabzon'da 5 yıldızlı iftar!

Zorlu Grand Hotel usta ellerden çıkma zengin menüsüyle iftar sofralarında her akşam misafirlerini ağırlıyor.Ramazan ayını coşkuyla karşılayan Zorlu Grand Hotel Türk mutfağının birbirinden lezzetli yemeklerinden oluşan menülerini ve Türk kültürünün ayrılma

Trabzon'da 5 yıldızlı iftar!

Zorlu Grand Hotel usta ellerden çıkma zengin menüsüyle iftar sofralarında her akşam misafirlerini ağırlıyor.

Ramazan ayını coşkuyla karşılayan Zorlu Grand Hotel Türk mutfağının birbirinden lezzetli yemeklerinden oluşan menülerini ve Türk kültürünün ayrılmaz parçası olan Ramazan geleneklerini yurtiçi ve yurtdışından gelen misafirlerine yaşatıyor. Otelde konaklayan Arap misafirlerin iftar ve sahur talepleri de Türk kültürü çerçevesinde karşılanıyor.

Yaz aylarının sıcağında mideleri yormayacak lezzetli yemeklerinden oluşan açık büfe zengin iftar menüsüyle misafirlerini ağırlamayı bekleyen Zorlu Grand Hotel, kaliteli iftar yemeklerinin vazgeçilmez adresleri arasında yer alıyor.

İftar yemekleri esnasında misafirlere Gülnihal Tasavvuf Müziği topluluğu eşlik ediyor.

Zorlu Grand Hotel’in zengin açık büfe menüsü kişi başı 60 TL fiyata çay, kahve, meşrubat ve KDV dahil…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam