Trabzon'da 5 kişi yargılanıyor

Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada tutuklu sanıklar Mehmet Erhan Ç, Serkan F, Kamil D, Ferdi D. ve Mustafa İ. hazır bulundu. Mahkeme heyeti, daha önce dinlenmeyen tanıkların dinlenmesine karar vererek duruşmayı erteledi. Duruşmanın ardından

Trabzon'da 5 kişi yargılanıyor

Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada tutuklu sanıklar Mehmet Erhan Ç, Serkan F, Kamil D, Ferdi D. ve Mustafa İ. hazır bulundu. Mahkeme heyeti, daha önce dinlenmeyen tanıkların dinlenmesine karar vererek duruşmayı erteledi. Duruşmanın ardından tutuklu sanıkların cezaevi aracına bindirilmesi sırasında, maktul yakınları sanıklara saldırmak istedi. Güvenlik güçlerinin araya girmesiyle olay büyümeden önlendi.

- OLAYIN GEÇMİŞİ-

Balıkesir 2. Gündoğan Mahallesi'nde, 28 Aralık 2009'da, Ahmet G. ile Mehmet Durna'nın işlettiği kahvehane kurşunlanmış, olayı gerçekleştirdiği ileri sürülen ve 'Çarli Mehmet' olarak bilinen Mehmet Erhan Ç'nin zorla kaçırılarak, dövüldüğü iddia edilmişti.

Bu olay sonrası 5 Ocakta Mehmet Durna, 9 Ocakta da Serkan Özmen (30) ile ev arkadaşları Ercan Altuntaş (20) ve Samet Erkutoğlu (17) ortadan kaybolmuştu.

Olaylara ilişkin araştırma başlatan polis, 25 gün sonra Ertuğrul köyündeki dağlık arazide yaptığı araştırmada, kahvehane işletmecisi Durna ile Özmen'i aynı çukurda, Altuntaş ile Erkutoğlu'nu da aynı bölgedeki farklı çukurlarda başlarından silahla vurularak öldürülmüş olarak bulmuştu.

Olaya ilişkin gözaltına alınan 7 kişiden 'Çarli Mehmet' olarak bilinen Mehmet Erhan Ç, Mustafa İ, Serkan F, Kamil D. ve Ferdi D. mahkemece tutuklanmış, Ziya Y. ile Arif Ç. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam