Trabzon''da 2016'nın ilk bebeği Eymen Asaf!

 Trabzon'da yeni yılda doğan bebeğe Eymen Asaf adı verildi.   Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Ünitesinde anne Kevser Akaydın, normal doğumla saat 00.00'da 3 kilo 100 gram ağırlığında bir erkek çocuk dünyaya getirdi.    Baba Abdurrahman Ak

Trabzon''da 2016'nın ilk bebeği Eymen Asaf!
 Trabzon'da yeni yılda doğan bebeğe Eymen Asaf adı verildi.
 
Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Ünitesinde anne Kevser Akaydın, normal doğumla saat 00.00'da 3 kilo 100 gram ağırlığında bir erkek çocuk dünyaya getirdi. 
 
Baba Abdurrahman Akaydın ile ilk çocuklarını kucaklarına almanın mutluluğunu yaşayan Kevser Akaydın'ı, Vali Abdil Celil Öz ile eşi Rukiye Öz ziyaret ederek tebriklerini iletti.
 
Vali Öz, sağlıklı bir ömür dilediği Eymen Asaf'a altın takarak anne ve baba ile bir süre sohbet etti.
 
1-761.jpg
 
Kadın Doğum Ünitesi'nde saat 00.01'de doğum yapan Rana Köse ise 3 kilo 200 gram ağırlığında bir kız çocuk sahibi oldu. Beşinci çocuğuna sağlıklı bir şekilde kavuştuğu için mutlu olduğunu ifade eden Köse, iki de torununun olduğunu belirtti.
 
Anneyi ziyaret ederek bebeklerine altın takan Vali Öz, sağlıklı bir hayat yaşaması temennisinde bulundu.
 
Hastanede tedavi gören hastalarla da sohbet eden Öz, kamu çalışanlarının gece ve gündüz ayrımı olmadan fedakarca hizmet verdiğini ifade ederek, yeni doğan bebeklerle birlikte 2016 yılının herkese sağlık, huzur ve başarı getirmesini diledi.
 
2-283.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam