Trabzon'da 20. mezuniyet sevinci

Huzur Erkek öğrenci yurdu 20. mezunlarını vermenin heyecanını yaşadı. Trabzon’un Akçaabat ilçesi Söğütlü mahallesinde hizmet veren Huzur Erkek Öğrenci Yurdu bu yıl 20. mezunlarını vermenin sevincini yaşadı.    Söğütlü mahallesindeki yurt binasında düzenle

Trabzon'da 20. mezuniyet sevinci

Huzur Erkek öğrenci yurdu 20. mezunlarını vermenin heyecanını yaşadı.

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Söğütlü mahallesinde hizmet veren Huzur Erkek Öğrenci Yurdu bu yıl 20. mezunlarını vermenin sevincini yaşadı. 
 
Söğütlü mahallesindeki yurt binasında düzenlenen mezuniyet törenine çok sayıda davetli katılırken, törende yurtta kalarak Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin (KTÜ) çeşitli bölümlerinden mezun olan öğrenciler çeşitli konuşmalar yaptı. Okunan şiirler ve yapılan konuşmaların ardından bu yıl yurttan mezun olan öğrencilere plaketleri verilirken, tören toplu hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.
 
2-437.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam