Trabzon'da 2 Bin öğrenciye yardım!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı başında okul ihtiyaçlarını karşılayamayan öğrencilere yardım elini uzattı.    Büyükşehir Belediyesi tarafından okullar açılmadan hazırlanan ve içerisinde bir öğrencinin tüm ihtiyaçlarını bulundu

Trabzon'da 2 Bin öğrenciye yardım!
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı başında okul ihtiyaçlarını karşılayamayan öğrencilere yardım elini uzattı. 
 
Büyükşehir Belediyesi tarafından okullar açılmadan hazırlanan ve içerisinde bir öğrencinin tüm ihtiyaçlarını bulunduran okul paketleri, ilçe milli eğitim müdürlükleri vasıtasıyla ihtiyaç sahibi ilköğretim ve lise öğrencilerine ulaştırılıyor. Belirlenen program dahilinde kırtasiye malzemelerinin dağıtımının hafta sonuna kadar tamamlanacağı kaydedildi.
 
Sınıf öğretmenleri tarafından tespit edilen ihtiyaçlı öğrenciler, ilçe milli eğitim müdürlüklerine bildirildi. İlçe milli eğitim müdürlükleri, Büyükşehir Belediyesi’nin hazırlayıp kendilerine teslim ettiği okul paketlerini yine sınıf öğretmenleri aracılığıyla bu öğrencilere teslim ediyor.
 
Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Akçaabat’ta 336, Araklı 280, Arsin 120, Beşikdüzü 120, Çarşıbaşı 80, Çaykara 80, Dernekpazarı 30, Düzköy 80, Hayrat 40, Köprübaşı 30, Maçka 100, Of 150, Sürmene 120, Şalpazarı 50, Tonya 72, Vakfıkebir 140, Yomra 152 olmak üzere toplamda 2 bin öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.
 
Gerçekleştirilen çalışma ile Trabzon genelinde 2 bin öğrenciye yardımda bulunduklarını ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu, “Geleceğimizi inşa etmekte olan sınıf öğretmenlerimiz vasıtasıyla ihtiyaçlı öğrencilerimizi tespit ettik ve yardımlarımızı öğrencilerimize ulaştırdık. 2015-2016 eğitim-öğretim yılının başında, okul ihtiyacını karşılayamamış olan öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamış olmanın huzuru içindeyiz. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman, elimizdeki tüm imkânlarla öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yanındayız. Değerli öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tüm eğitim camiasına bir kez daha üstün başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler