Trabzon'da 16 yaşındaki gencin acı sonu!

Trabzon’un Ramazan Bayramı tatilinden bu yana serinlemek için denize giren ve boğulan kişi sayısı 3 oldu. Son olarak bugün Araklı ilçesinde serinlemek için arkadaşları ile denize giren 16 yaşındaki genç boğularak hayatını kaybetti.  Olay, Araklı Öğretmene

Trabzon'da 16 yaşındaki gencin acı sonu!
Trabzon’un Ramazan Bayramı tatilinden bu yana serinlemek için denize giren ve boğulan kişi sayısı 3 oldu. Son olarak bugün Araklı ilçesinde serinlemek için arkadaşları ile denize giren 16 yaşındaki genç boğularak hayatını kaybetti. 
 
Olay, Araklı Öğretmenevi karşısındaki sahilde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Ramazan Bayramı tatili için Trabzon'daki yakınlarının yanına gelen Salih Uzun (16) bugün arkadaşları ile serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra gözden kaybolan Uzun’u arkadaşları denizde aramaya başlarken, arkadaşlarının çabalarıyla denizden çıkartılan Uzun, kıyıda 112 ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.
 
Öte yandan Ramazan Bayramı tatilinden bu yana Arsin'de Burak Usta (23), Akçaabat ilçesi Yıldızlı mahallesinde ise serinlemek için denize giren coğrafya öğretmeni Ayhan Özdemir (47) boğularak hayatlarını kaybetmişti. 
 
20150723aw483848_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam