Trabzon'a yeni yüzme havuzu!

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of’a kazandırılacak olan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu projesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Trabzon'a yeni yüzme havuzu!

Dev tesiste devam eden çalışmaları inceleyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı. Başkan Sarıalioğlu’na incelemeler gezisinde Of Kaymakamı Eren Arslan, Stajyer Kaymakam Hasan Hüsnü Türker ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.

Başkan Sarıalioğlu, özellikle, zemin çalışmalarında hassas olunmasını istedi. İnşaatın standartlara uygun olarak yapıldığını ifade Sarıalioğlu, inşaat alanı içerisinde, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, kafeteryaları, kondisyon salonu ve idari binası ile birlikte hizmet verecek olan dev spor kompleksinin projesi tamamlandığında uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapacak düzeyde olacağını ifade etti.

Tesisin 1 yıl içerisinde tamamlanacağını ve havuzun yarı olimpik olarak tasarlandığını belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Of’umuzun spor tesisi eksikliğiyle ilgili göreve geldiğimiz ilk günden beri çalışma yapıyoruz. İlçemizde bir Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu tesis eksikliği olduğunu gördük. Bununla ilgili hızla çalışma başlattık. Hedefimiz, tesislerimiz tamamlandığında uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapabilecek standartlarda kulvarlara sahip bir yüzme havuzunu Of’a kazandırmak. Kapalı yüzme havuzunun, ilçemizde bu tür organizasyonların yapılamamasından dolayı yaşanan sıkıntının önüne geçeceğine inanıyorum. Bu güzel tesisimizin temelini en kısa zamanda atmayı planlıyoruz” dedi.

7’DEN 70’E HERKESE HİZMET 

Yakın zamanda tamamlanması planlanan tesisin 7’den 70’e herkese hizmet vereceğini ifade eden Başkan Sarıalioğlu, “Of’umuzda eksikliği hissedilen bu tesisimiz tamamlandığında önemli bir açığı kapatmış olacak. Tüm Ofluların faydalanacağı bu tesis şimdiden ilçemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam