Trabzon’a yeni organizasyon firması

Trabzon’da yeni bir organizasyon ve danışmanlık şirketi faaliyetine başladı.

Trabzon’a yeni organizasyon firması

Trabzon’da yeni bir organizasyon ve danışmanlık şirketi faaliyetine başladı.

18 Yıllık tecrübesiyle iş hayatına atılan Bilge Şahin kendi adını verdiği şirketinin açılışını düzenlediği törenle gerçekleştirdi.

08 Mart Dünya Kadınlar Gününde düzenlenen törenle faaliyete başlayan Bilge Şahin Organizasyonun açılışı Türk Kızılayı eski Başkan Vekili Nihat ADIGÜZEL ile işadamı Hekimoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Celil HEKİMOĞLU tarafından gerçekleştirildi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı törenin açılışında bir konuşma yapan Nihat ADIGÜZEL Dünya Kadınlar Günü’nün 1 gün değil, 365 gün olduğunu belirtirken; ayrıca tarihimizde kadınlarımızın savaşlardaki ve Cumhuriyet’in kuruluş dönemindeki emeklerinden bahsetti.

Bilge Şahin’e yeni iş hayatında başarılar dileyen ADIGÜZEL, açılış kurdelesini Celil HEKİMOĞLU ile birlikte kesti.

Kurumsal organizasyon sektöründe faaliyet gösterecek olan kendi ismini verdiği organizasyon ve danışmanlık şirketiyle şehirde bu anlamda yaşanan açığı kapatmayı arzuladıklarını kaydeden Bilge Şahin; “Bilgeliğimizi, sağduyu, derin görüşlülük ve mantıkla insanımız için harmanladık. 18 Yıllık bayi ve basın toplantıları, lansmanlar, fuar ve kokteyl organizasyonları, konferans, seminer, kurumsal davetler anlamında edinmiş olduğum tecrübeleri kendime ait bir çatı altında halkımızın hizmetine sunmayı tercih ettik. Bu doğrultuda yapacağımız çalışmaların tüm firmalarımıza, insanımıza ve kentimize önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz.” diye konuştu.

Bayanların iş hayatında farkındalık yaratmak adına başarılı olacaklarına daha çok inandığını da vurgulayan Şahin; titiz, disiplinli, planlı ve detaycı bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam