Trabzon'a yağış uyarısı verildi

Hava sıcaklığı İç Ege ve Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde 1 ila 3 derece artacak Hava sıcaklığı İç Ege ve Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde 1 ila 3 derece artacak.Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bazı illerde hava durumu şöyl

Trabzon'a yağış uyarısı verildi

Hava sıcaklığı İç Ege ve Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde 1 ila 3 derece artacak Hava sıcaklığı İç Ege ve Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde 1 ila 3 derece artacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bazı illerde hava durumu şöyle olacak:

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, Doğu Karadeniz ile Ordu, Tokat, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı İç Ege ve Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde 1 ila 3 derece artacak, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Güneydoğu Anadolu ile Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta, Marmara, Ege ve Batı Karadeniz'de kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esecek.

-KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI-

Yağışların; Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (su baskını, heyelan, sel, yıldırım vb. ) vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

-KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI-

Rüzgarın; Marmara, Kuzey Ege ve Batı Karadeniz'in batısında kuzey ve kuzeydoğu, Güney Ege kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bazı illerde hava durumu şöyle olacak:

İstanbul: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek. Rüzgar kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esecek. (31)

Ankara: Az bulutlu ve açık. (31)

İzmir: Az bulutlu ve açık geçecek. Rüzgar; kuzeyli yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esecek. (35)

Adana: Parçalı ve az bulutlu, zamanla iç ve yüksek kesimleri çok bulutlu. (36)

Antalya: Az bulutlu ve açık. (36)

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu. (27)

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. (31)

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık. (40)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Az bulutlu ve açık, Trakya parçalı zamanla çok bulutlu geçecek. Rüzgar kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek. Rüzgar; kuzeyinde kuzey ve kuzeydoğu, Güney Ege kıyılarında kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) olarak esecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, iç ve yüksek kesimleri parçalı zamanla çok bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzeydoğusu parçalı bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, doğusu zamanla çok bulutlu geçecek. Rüzgar; bölgenin batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Ordu ve Tokat çevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzeyi parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ardahan, Erzincan, Erzurum ve Kars çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler