Trabzon'a organ bağışı!

Ardahan Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde bir haftadır tedavi gören ve gece beyin ölümü gerçekleşen Elif Gültekin'in (21) böbrekleri, karaciğeri ve pankreası ailesinin onayıyla Erzurum, Trabzon ve Antalya'daki hastalara bağışlandı.  Gültekin'in orga

Trabzon'a organ bağışı!

Ardahan Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde bir haftadır tedavi gören ve gece beyin ölümü gerçekleşen Elif Gültekin'in (21) böbrekleri, karaciğeri ve pankreası ailesinin onayıyla Erzurum, Trabzon ve Antalya'daki hastalara bağışlandı.

 

Gültekin'in organlarından bir böbreği ve karaciğerinin Erzurum'a, diğer böbreğinin Trabzon'a ve pankreasının ise Antalya'daki bir hastaya nakledileceği öğrenildi.

 

Ardahan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ramazan Kocaaslan, organ bağışında bulunan aileyi tebrik ettiğini belirterek,

 

"Böyle örnek bir davranış ortaya koyan aileyi kutluyorum. Bağışlanan organlar söz konusu illerde uygun görülen hastalara nakledilecek" diye konuştu.

 

Elif Gültekin, 15 Nisan'da Göle ilçesine bağlı Okçu köyündeki evinde kimsenin olmadığı sırada kendini tavana bağladığı iple asarak intihar etmişti. Gültekin bir haftadır Ardahan Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi ediliyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler