Trabzon'a kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Akdeniz'de fırtına, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında ise kuvvetli yağış beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.Yapılan son değerlendirmelere göre, yarın (Cumart

Trabzon'a kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Akdeniz'de fırtına, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında ise kuvvetli yağış beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.

Yapılan son değerlendirmelere göre, yarın (Cumartesi) ilk saatlerden itibaren Samsun'un doğusu, Ordu, Giresun, Trabzon, ve Artvin çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (20-75 mm), Rize çevrelerinde yer yer şiddetli (76-100 mm) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 (60-75km/s) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenen fırtına'nın cumartesi günü öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor. Rüzgarın da bölge genelinde kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden, kuvvetli yağış ve rüzgarın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler