Trabzon'a bale ve dans okulu

Konuyla ilgili bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın toplantısı düzenleyen Tan Sağtürk, 18 Eylül’de açılacak olan okulun Trabzon halkından büyük bir ilgi gördüğünü söyledi.Sağtürk, mesleğinin her şehre yayılmasını istediğini belirterek “Biz öne

Trabzon'a bale ve dans okulu

Konuyla ilgili bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın toplantısı düzenleyen Tan Sağtürk, 18 Eylül’de açılacak olan okulun Trabzon halkından büyük bir ilgi gördüğünü söyledi.

Sağtürk, mesleğinin her şehre yayılmasını istediğini belirterek “Biz önemli bir merkez olarak kabul ettiğimiz Trabzon’da Karadeniz’de ikinci okulumuzu açıyoruz. Daha önce Samsun’da açılan bir okul vardı bizim destek olduğumuz, burası fiilen kendimizin işlettiği kendimizin sahip olduğu bir okul. Trabzonlular’ın da bu okula destek olacağı inancındayız. Çünkü Trabzon şehrinin çok hareketli, özellikle de kültür ve sanata yardım etmek isteyen, onla buluşmak isteyen bir camiaya sahip olduğunu biliyorum. Trabzon’da var olmayan bir işi var etmeye çalışarak yola koyulduk. Birçok insan ‘neden buraya okul açtınız?’ diye sormuştu bana. Yıllar önce Doğu Anadolu olsun çeşitli illerde olsun. Eminim, Trabzon’da ‘niye?’ diye soran pek olmayacaktır. Yeter ki aileler, belediye, valilik, devletin çeşitli kurumları bu tip yapılan iyi niyetli sanatsal faaliyetleri, akademileri desteklemiş olsunlar” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler