Trabzon zengin bir alt yapıya sahip

Trabzon Kadın Eğitim ve İstihdamı Artırma Derneği Başkanı Bahar Kastan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ü makamında ziyaret etti.Öz, kadınların eğitim ve istihdam alanında önemli çalışmalar yürüttüğünü belirterek, hem

Trabzon zengin bir alt yapıya sahip

Trabzon Kadın Eğitim ve İstihdamı Artırma Derneği Başkanı Bahar Kastan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ü makamında ziyaret etti.

Öz, kadınların eğitim ve istihdam alanında önemli çalışmalar yürüttüğünü belirterek, hem eğitim hem de istihdam yoluyla kadınların toplum içinde daha etkin rol almasına yönelik dernek çatısı altında birleşmesinin çok güzel ve bir o kadar da anlamlı olduğunu söyledi.

Kamu kurumlarının bu konuda önemli destekleri olduğunu vurgulayan Öz, şunları kaydetti:

"Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz, Halk Eğitim Müdürlüğümüz, Olgunlaşma Enstitümüz ve diğer kurumlarımızın sağladığı imkanlar, projeler ve bazı çalışmalar var. Sizler bunu farklı boyutuyla yürütüyorsunuz. Biz de hem eğitim alanında hem de istihdamın sağlanması konusunda üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. İl olarak daha çok kadınlarımızın ilgi alanına giren yöresel ürünler ve el sanatları konusunda da çok zengin bir altyapıya sahibiz. Özellikle ev pansiyonculuğu gibi, turizmin yeni gelişme alanları gibi konuları da gündeme alarak güzel çalışmalar yapabiliriz."

Kastan ise dernek olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Öz'e bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam