Trabzon yollarına dikkat!

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Anadolu Otoyolunun Bolu Batı-Bolu Doğu (İstanbul-Ankara) istikameti 8-13'ncü

Trabzon yollarına dikkat!

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Anadolu Otoyolunun Bolu Batı-Bolu Doğu (İstanbul-Ankara) istikameti 8-13'ncü kilometreleri arasındaki üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle 8 Ağustos'a kadar yol trafiğe kapatılacak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü verilecek.

Havran-Balıkesir yolunun 22-24'ncü kilometreleri arasındaki (Şapçı Rampaları) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 13-15 Temmuz tarihlerinde 14.00-17.00, Havran-Balıkesir yolunun 51-52'nci kilometreleri arasındaki (Balya Ayrımı) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle de 11-14 Temmuz tarihleri 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Balıkesir-Akhisar yolunun 28-34'ncü kilometreleri arasındaki asfaltlama çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten iki yönlü sağlanıyor.

Kocaeli-Altınova-Yalova yolunun 0-16'ncı kilometreleri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun Akçaabat İlçesi Haçkalıbaba Devlet Hastanesi mevkinde yaya üst geçit montaj çalışmaları nedeniyle 12 Temmuz'a kadar ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 45-47'nci kilometreleri arasında yol bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 15 Temmuz'a kadar, 48-51'nci kilometrelerinde ise 12 Temmuz'a kadar yol trafiğe kapatılacak, ulaşım diğer şeritten iki yönlü verilecek.

Şarkışla-Kaynar-Pınarbaşı yolunun 46'nci kilometresinde bulunan Altıkesek (Karaboğaz) Köprüsündeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 50-52'nci kilometreleri arasında üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle 14 Temmuz'a kadar sol taşıma yolu trafiğe kapatılacak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü verilecek.

Ankara-Çevre Otoyolunun İncek Kavşağı-Sincan Kavşağı Kesimi arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle 2 Ağustos'a kadar İncek-Sincan istikameti trafiğe kapatılacak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanacak.

Ankara Çevre Otoyolunun Gölbaşı Kavşağı-İncek Kavşağı arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle 15 Temmuz'a kadar Gölbaşı-İncek istikameti trafiğe kapatılacak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü verilecek.

Anadolu Otoyolunun Ankara-Çeltikçi kesimi arasındaki Hamamçayı Köprüsünde bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 29 Temmuz'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılacak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanacak.

Ankara Çevre Otoyolunun Gölbaşı Kavşağı-Cebeci Kavşağı arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle 20 Temmuz'a kadar Gölbaşı-Cebeci istikameti trafiğe kapatılacak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü verilecek.

Mekece-Bozüyük yolunun Gölpazarı ayrımı kavşağının köprülü kavşağa dönüştürülmesi çalışmaları nedeniyle 4 Ağustos'a kadar sağ ve sol taşıma yollarında şerit daraltması yapılacak.

Artvin-Şavşat yolundaki baraj inşaatı nedeniyle yol trafiğe kapalı, ulaşım, bekleyen araçlar için aralıklarla çift yönlü olarak sağlanıyor.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56'ncı kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 29'ncu kilometresindeki Sanayi 1 Köprülü kavşağı yapım çalışmaları için, sol taşıma yolunun 29-32'nci kilometreleri arası trafiğe kapatılacak, trafik diğer taşıma yolundan iki yönlü verilecek.

Milas-Yatağan yolunun 4-19'ncu kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevki, Boğayokuşu Mevki ve Karaltı Mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılacak, ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

TEM Otoyolunun Gebze Köprülü Kavşağı-İzmit Doğu arasında 15 Kasım'a kadar asfaltlama çalışmaları yapılacağından yol saat 22.00'de kapatılıp 10.00'da açılacak. Sürücülerin yol çalışmaları tamamlanana kadar belirtilen saatlerde D-100 yolunu kullanmaları gerekiyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 52-53'ncü kilometreleri arasında köprü genleşme derzi çalışmaları nedeniyle 31 Temmuz'a kadar sağ taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım sol taşıma yolundan sağlanacak.

TEM Otoyolu Mahmutbey Batı Kavşağı ile Kınalı Kavşağı arasında bulunan köprü ve viyadüklerde 30 Aralık'a kadar 09.00-17.00 saatleri arasında depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapılacak, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ankara Çevre Otoyolunun İncek Kavşağı ile Eskişehir Kavşağı kesimi arası üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle İncek-Eskişehir istikameti 22 Temmuz'a kadar trafiğe kapatılacak, ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü verilecek.

Of-Çaykara-Bayburt yolunun 35-44'ncü kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak, küçük tonajlı araçlar için trafik Taşkıran-Demirli-Köknar istikametindeki servis yolundan sağlanacak.

Menemen-Manisa yolunun 4-15'nci kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunda (Bafa Gölü Mevkinde) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak, ulaşım kontrollü verilecek.

Finike-Elmalı yolunun 48-50'nci kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun Pınarcık Köyü Mevki, Dibekdere Köyü Mevki ve Milas Devlet Hastanesi Mevkindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52'nci kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatleri arasında ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü verilecek.

Mekece-Bozüyük yolunun 23'ncü kilometresinde yol yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-16.00 saatleri arasında yol aralıklı olarak trafiğe kapatılacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87'nci kilometreleri arasındaki bazı kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam