Trabzon Valiliğinde taciz iddiası!

Sağlık Müdürlüğü’nde çalışırken, iki yıl önce valilik sekreteri olarak Karadeniz’de bir ile atanan E.E., aşk mesajlarına karşılık vermeyince kendisini tehdit eden Valilik Özel Kalem Müdürü N.K.’yı Cumhuriyet Savcılığı’na şikâyet etti. E.E. şikâyet dilekçe

Trabzon Valiliğinde taciz iddiası!

Sağlık Müdürlüğü’nde çalışırken, iki yıl önce valilik sekreteri olarak Karadeniz’de bir ile atanan E.E., aşk mesajlarına karşılık vermeyince kendisini tehdit eden Valilik Özel Kalem Müdürü N.K.’yı Cumhuriyet Savcılığı’na şikâyet etti.

 E.E. şikâyet dilekçesinde N.K.’nın kendisine “Öpücüklerle uyandırmak isterdim seni, yanımda olsan sarardım o nazik tenini” gibi aşk ve cinsel içerikli taciz mesajları attığını öne sürdü.

E.E. “Çıkma teklifini kabul etmeyip mesajlara tepki gösterince beni tehdit etmeye başladı. Bu mesajları biriyle paylaşırsam burada işimin biteceğini söyledi” dedi. N.K.’nın “Ergenekon savcısı dayısı olduğunu, memuriyete başlamadan önce bir kişiyi yedi yerinden bıçaklamasına rağmen dayısının sayesinde ceza almadığını” belirtip kendisini korkuttuğunu ifade eden E.E. telefon kayıtlarının incelenmesi halinde gerçeklerin ortaya çıkacağını söyledi. Genç kadının şikâyeti üzerine Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

‘ARAŞTIRIYORUZ’

Vali Vekili Aziz Mertcan “İdari soruşturma başlattık. Soruşturma 10 gün içinde sonuçlanacak. Şu anda kimseyi suçlamak doğru değil” dedi. Özel Kalem Müdürü N.K. ve tacize uğradığını iddia eden E.E. soruşturmanın selameti için izne ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam