Trabzon önemli yatarımlar alan bir şehir

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, DSİ 22. Bölge Müdürlüğü görevinden ayrılan Adil Erdoğan Yaşar'ı makamında kabul etti.Ziyarette Vali Öz, "İlimizde uzun süre hizmetleri olan, devletimizin projelerini başarılı bir şekilde yürüten DSİ Bölge Müdürü Adil Erdoğan

Trabzon önemli yatarımlar alan bir şehir

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, DSİ 22. Bölge Müdürlüğü görevinden ayrılan Adil Erdoğan Yaşar'ı makamında kabul etti.

Ziyarette Vali Öz, "İlimizde uzun süre hizmetleri olan, devletimizin projelerini başarılı bir şekilde yürüten DSİ Bölge Müdürü Adil Erdoğan Yaşar DSİ Genel Müdürlüğü bünyesinde bir göreve atanması dolayısıyla görevinden ayrılıyor. Devlet Su İşleri yatırımlarında, dere ıslahlarında ve diğer bütün alanlardaki yatırımlarda özel gayretleri olmuştur. Trabzon gerek havza koruma, gerek DSİ yatırımları, dere ıslahları, taşkın önleme çalışmaları gibi pek çok konuda önemli yatırımları alan bir şehir. Bakanlığımızın, önemli projeleri var. Bu çalışmaların bu güne kadar başarıyla yürütülmesinde bölge müdürümüzün önemli payı var. Onun için bölge müdürümüze teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler