Trabzon müdürüne atama!

Trabzon'da görev yaptığı personeliyle vedalaşan İpek, görev yaptığı 2,5 yıllık süre içerisinde yöre halkına ve ülke ormancılığına faydalı işler yaptıklarını söyledi.İpek, ''Görevimizi en iyi şekilde yapmak, bir şeyler üretmek, size, yöre halkımıza ve ülke

Trabzon müdürüne atama!

Trabzon'da görev yaptığı personeliyle vedalaşan İpek, görev yaptığı 2,5 yıllık süre içerisinde yöre halkına ve ülke ormancılığına faydalı işler yaptıklarını söyledi.

İpek, ''Görevimizi en iyi şekilde yapmak, bir şeyler üretmek, size, yöre halkımıza ve ülkemiz ormancılığına faydalı işler yapmak için uğraştık, gayret ettik. Bölge Müdürlüğümüzde birçok işler yapılmış oldu. Tabii ki bu işleri yaparken hiçbir zaman maddi desteğini esirgemeyen başta Genel Müdürümüz Sayın Osman Kahveci'ye teşekkür borçluyuz. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm İşletme müdürleri, yardımcıları ve tüm personelime teşekkür ederim'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam