Trabzon en iyiye layık

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşların daha rahat, güvenli ve konforlu seyahat etmelerini sağlamak için otobüs filolarını yenilemeyi sürdürdüklerini bildirdi.Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, bir yandan şehri ge

Trabzon en iyiye layık

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşların daha rahat, güvenli ve konforlu seyahat etmelerini sağlamak için otobüs filolarını yenilemeyi sürdürdüklerini bildirdi.

Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, bir yandan şehri geleceğe taşıyacak dev yollar yaparken diğer yandan da otobüs filosunu yenilediklerini belirtti.

Görev süreleri içinde 85 otobüs alarak vatandaşın hizmetine sunduklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti:

"Belediye Başkanlığı görevine başladığım zaman belediye otobüslerine binerek vatandaşlara ulaşım hizmetleri hakkındaki istek ve önerilerini sordum. Ulaşım hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını sordum. Vatandaşlarımız, 'bizleri tabutluk gibi otobüslerle taşıyorsunuz' şeklinde eleştiri yöneltti. Hakikaten öyleydi. 1970-72 model otobüs. Bunun üzerine 85 yeni otobüs alarak vatandaşların hizmetine sunduk. Trabzonlular her şeyin en iyisine ve en güzeline layık."

Otobüs hattı bulunmayan bazı yerlere yeni hatlar açmak için çalışmalar başlattıklarını da ifade eden Gümrükçüoğlu, Yıldızlı hattı seferlerini en geç şubat ayı sonunda başlatacaklarını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler