Trabzon eğitim ve turizmde marka olmalı

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri İstanbul Bölge Birliği Başkanlığını yürüten esnaf camiasının duayen isimlerinden hemşerimiz temel Yaşar Çoruh ailesiyle birlikte geldiği Trabzon’da, Trabzon  Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği(TESOB) Baş

Trabzon eğitim ve turizmde marka olmalı

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri İstanbul Bölge Birliği Başkanlığını yürüten esnaf camiasının duayen isimlerinden hemşerimiz temel Yaşar Çoruh ailesiyle birlikte geldiği Trabzon’da, Trabzon  Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği(TESOB) Başkanı Metin Kara’yı ziyaret etti.

BU ŞEHRE HİZMETLERİNİ UNUTMAYIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Metin Kara “Değerli büyüğümüz olan başkanımızın kapısı, yüreği ve gönlü herkese açıktır.Bu şehre önemli hizmetleri vardır. 2009 yılında Trabzon’da hizmete kazandırdığı  ilköğretim okulunda yüzlerce çocuğumuz eğitim görmektedir.Esnaf teşkilatımızın sorunlarına da her zaman duyarlılık göstermiştir.Her zaman yanımızda olmuştur” dedi.

TRABZON EĞİTİM VE TURİZMDE MARKA OLMALI

 

Kara ile birlikte Uzungöl ve Sümela Manastırını gezen Temel Yaşar Çoruh Trabzon’un turizmde büyük fırsatlar yakaladığını tesisler, konaklama ve alt yapı sorunlarının çözümü ile bu avantajın şehre büyük katkılar sağlayacağını belirterek “Bizim üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız. Asla doğup büyüdüğüm şehrim sırtımı dönem. Trabzon’un eğitim kültür ve turizm noktasında marka şehir olması noktasında herkes taşın altına elini sokmalı” dedi.

ESNAF TEŞKİLATI İÇİNDE GEÇEN 70 SENE!

70 sene ayakkabıcılık yapan bir esnaf olan hemşerimiz Temel Yaşar Çoruh S.S Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri İstanbul Bölge Birliği’nin Başkanlığı’nı 2009 yılından bu yana sürdürmekte. Memleketi ne hiçbir dönem sırtını dönmeyen hayırsever işadamı olarak bilinen Temel Yaşar Çoruh 2009 yılında  Yenicuma Mahallesinde 6 katlı 24 derslikli bir ilköğretim okulu yaptırmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler