Trabzon''da hastane müdür yardımcısına meydan dayağı

Trabzon'da bir hastanede çalışan müdür yardımcısı saldırıya uğradı.

Trabzon''da hastane müdür yardımcısına meydan dayağı
Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Fatih Devlet Hastanesi Müdür yardımcısı evine giderken kimliği belirsiz şahıslar tarafından saldırıya uğradı.

Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Hastane Müdür yardımcısı Sancak Keskin, hastanenin arka kısmında bulunan evine iftar yapmak üzere giderken yanına kimliği belisiz iki kişi geldi. Saat 18:00 sularında yanına gelen kişiler, ‘Sana insanların ekmeğinle oynamak neymiş göstereceğiz!’ diyerek kendisini darp etti. Bir süre iki kişi tarafından dayak yiyen Müdür Keskin’i çevrede bulunan vatandaşlar kurtardı. Çalışmış olduğu hastanenin acil servisine getirilen Keskin’e ilk müdahaleyi mesai arkadaşları yaptı.

“İKİ KİŞİ YANIMA GELDİ VE BENİ DÖVDÜ”

Gülbaharhatun Polis Merkezi ekipleri; olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Darp edilen Keskin’in ifadesi ise hastanede alındı. İlk ifadesinde Keskin, “İftar yapmak üzere eve gidiyordum. Hastanenin hemen arka kısmında bulunan evime ilerlerken yanıma daha önce hiç tanımadığım iki kişi geldi ve beni darp etti. Bir taraftan vuruyorlar diğer taraftan ise, ‘Sana insanların ekmeğinle oynamak neymiş göstereceğiz!’diyorlardı. Yere düştüm ve kafama defalarca tekme attılar. Etrafta hiç kimse bulunmuyordu. Bir süre beni dövdüler ve gittiler. Daha sonra vatandaşlar beni hastaneye getirdi.” dedi.

“TELEFONDAN SONRA DAYAK YEDİM”

Polis ekiplerine bir kişiden şüphelendiğini söyleyen Keskin, “Hastanede yeni ihale yapıldı ve bu kapsamda bir işçiyi işten şartname gereği çıkarmak zorunda kaldık. Çalışacak kişinin adli kaydı bulunmaması gerekliydi. Bizde bir işçi arkadaşı adli kaydı bulunduğu için çıkardık. Sonrasında odamda çalışırken hastane santrali bana bir telefon bağladı. Telefonun diğer ucunda bulunan kadın bana, ‘Sen oğlumun ekmeği ile oynadın. Allahın’dan bul!” gibi sözler söyledi. Bu telefondan bir saat sonrada darp edildim. Ben, hem o işçiden hem de o telefonu açan kadından şikâyetçiyim. Bu olayın ardında onların olduğuna inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

İKİ ŞÜPHELİNİN İFADESİ ALINDI

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Hastane Müdür yardımcısı Sancak Keskin’in darp edildiği yeri gören güvenlik kamaraları incelendi. Darp eden şahısların eşkâlleri belirlendi ve şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı. Keskin’in ifadesi üzerine işten çıkarılan şahıs ve telefonu açan kadın emniyete getirilerek ifadesi alındı. Şahıslar ifadelerinde olayla alakaları olmadığını söylediler. Kamera görüntülerini izleyen iki şüpheli şahısları tanımadıklarını da söyledikten sonra serbest bırakıldılar. Polis ekipleri olayla alakalı soruşturmasını sürdürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam