Trabzon BŞB'den o partiye cevap

İşçi Partisi tarafından bugün Gazeteciler Cemiyeti’nde yapılan basın açıklamasında kendilerine Meydan Parkı’nda açmak istedikleri stant için Büyükşehir Belediyesi’nce yer verilmediği yönündeki açıklamalarına Büyükşehir Belediyesi’nden cevap gecikmedi.Konu

Trabzon BŞB'den o partiye cevap

İşçi Partisi tarafından bugün Gazeteciler Cemiyeti’nde yapılan basın açıklamasında kendilerine Meydan Parkı’nda açmak istedikleri stant için Büyükşehir Belediyesi’nce yer verilmediği yönündeki açıklamalarına Büyükşehir Belediyesi’nden cevap gecikmedi.

Konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada “Söz konusu parti tarafından Atatürk Alanı’nda stant açmak ve bildiri dağıtmak için 23 Ocak 2015 Cuma günü Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na başvuru dilekçesi verilmiş ve bu dilekçe aynı gün işleme alınmıştır. Dilekçede İşçi Partisi olarak 26-27-28 Ocak tarihlerinde Meydan Parkı’nda halkı bilgilendirmek için masa açacaklarını, ayrıca Trabzon’un muhtelif yerlerinde pankart ve el ilanı dağıtmak istediklerini ifade etmişlerdir.

Pazartesi (bugün) şifahen dilekçede belirtilen stant açma yerinin ve bildiri dağıtma izninin kendilerine her siyasi partiye olduğu gibi ücreti mukabilinde verileceğini belirtilmiştir. Hal böyle iken Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine yer verilmesi konusunda cevap vermediğini açıklamak büyük haksızlıktır.

Ayrıca Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sözde Ermeni Soykırımı’nın büyük bir yalandan ibaret olduğunu defalarca dile getirmiştir. Bugün bu gerçeği haykırdıklarını ifade edenlerin geçmişteki söylemleri de tarihin sayfalarında yer almaktadır. Ermeni Soykırımı iddialarının iftira ve yalandan ibaret olduğunu ifade edenlerin ne kadar samimi olduğunu da en iyi bilenin Türk halkı olduğunu ifade ediyor kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler