Tosya'da feci kaza: 2 ölü

İstanbul’dan Ordu’ya giden Yılmaz Çetin idaresindeki 52 M 5622 plakalı yolcu minibüsü, D-100 Karayolu'nun Kastamonu’nun Tosya ilçesi çıkışındaki Çaykapı mevkiinde solama yaparken yoldan çıkarak, yaklaşık 6 metrelik uçuruma yuvarlanmıştı. Kazada yolcularda

Tosya'da feci kaza: 2 ölü

İstanbul’dan Ordu’ya giden Yılmaz Çetin idaresindeki 52 M 5622 plakalı yolcu minibüsü, D-100 Karayolu'nun Kastamonu’nun Tosya ilçesi çıkışındaki Çaykapı mevkiinde solama yaparken yoldan çıkarak, yaklaşık 6 metrelik uçuruma yuvarlanmıştı. Kazada yolculardan Hatice Güray, olay yerinde ölürken, ağır yaralı Ayşe Ustaoğlu ise yolda hayatını kaybetti. İlk belirlemelere göre ise 15 kişi olarak tespit edilen yaralı sayısının ise 16’ya ulaştığı öğrenilirken, yaralılar ise Kastamonu ve Tosya’daki hastanelerde tedavi altına alındı.

Bir yakınlarının düğünü için Ordu’dan İstanbul’a giden yolcuların, düğün bitiminden sonra geriye dönerken kazanın meydana geldiği belirtildi.

Öte yandan minibüs sürücüsü Yılmaz Çetin’in de yaralandığı kazadaki diğer yararılıların isimleri ise şöyle;

“Zehra Türk, Gülseren Kuş, Nahi Aslı, Salim Güray, Zübeyde Güray, Zehra Güray, Gülderen Güray, Yusuf Ası, Gizem Türk Sema Ustaoğlu, Samet Ustaoğlu, Gamze Türk, Onur Güray, Fatma Güray, Oral Güray” Kazanın ardından jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam