Tosun, sahibini öldürdü

Sivas’ın Suşehri ilçesine bağlı Eskişar köyünde meydana gelen olayda ahırda zinciri çözülen tosun, sahibini boynuz darbeleri ile öldürdü.Edinilen bilgiye göre öğle namazı için abdest alıp evinden ayrılan T. M. (66) isimli şahıs, kendisine ait ahırından ge

Tosun, sahibini öldürdü

Sivas’ın Suşehri ilçesine bağlı Eskişar köyünde meydana gelen olayda ahırda zinciri çözülen tosun, sahibini boynuz darbeleri ile öldürdü.

Edinilen bilgiye göre öğle namazı için abdest alıp evinden ayrılan T. M. (66) isimli şahıs, kendisine ait ahırından gelen sesler üzerine girdiği ahırda, zincirinden kurtulan tosunun kendisine boynuz darbeleriyle saldırması sonucu hayatını kaybetti. Akşam yemeğine kadar eşinin eve dönmemesi üzerine durumdan şüphelenen H. M., ahıra baktığında eşinin cansız bedeniyle karşılaştı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerinde savcısı ve jandarma ekipleri, incelemelerde bulundu. Tosunun boynuz darbeleri sonucu yaşamını yitiren T. M.’nin cansız bedeni, Suşehri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldıktan sonra otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam