TIR şoförüne saldırdılar!

 Nevşehir'de jant yüklü bir TIR ile yolcu otobüsü çarpıştı. Kaza sonrasında, yolcu otobüsünün şoförü ve muavini, ambulansta tedavi gören TIR şoförünü darp etti. Biber gazı kullanan polisler, otobüs şoförü ve muavini gözaltına aldı. Nevşehir çevreyolu İtfa

TIR şoförüne saldırdılar!

 

Nevşehir'de jant yüklü bir TIR ile yolcu otobüsü çarpıştı. Kaza sonrasında, yolcu otobüsünün şoförü ve muavini, ambulansta tedavi gören TIR şoförünü darp etti. Biber gazı kullanan polisler, otobüs şoförü ve muavini gözaltına aldı.

 

Nevşehir çevreyolu İtfaiye Müdürlüğü önünde gece meydana gelen trafik kazasında; Van'dan Antalya'ya gittiği öğrenilen ve Kayseri istikametinden gelen Emre Aydın (42) yönetimindeki 04 DC 747 plakalı yolcu otobüsüne, kavşaktan dönen jant yüklü Mehmet Kandemir (32) yönetimindeki TIR'ın arkadan çaptığı öğrenildi. 

 

Çarpmanın etkisiyle TIR'ın kasası devrildi.

 

Kazada TIR sürücüsü Mehmet Kandemir hafif şekilde yaralanırken otobüsteki yolcular kazayı yara almadan atlattı. Kandemir'e ilk müdahale olay yerine çağrılan ambulans içerisinde sağlık ekipleri tarafından yapıldı.

 

Kandemir'in tedavisi sırasında öfkelenen yolcu otobüsünün şoförü ve muavini ambulans içerisinde girerek TIR şoförü Mehmet Kandemir'e saldırdı. Polisler otobüs şoförünü ve muavinini büyük uğraşlar sonrasında ambulanstan uzaklaştırdı. TIR sürücüsü Mehmet Kandemir, darp edilmesinden dolayı sol gözünün görmediğini ve otobüs şoförü ile muavininden şikayetçi olduğunu söyledi. 

 

Bunun üzerine polis otobüs şoförü ve muavini yakalayarak gözaltına almak istedi. Polis kendisine direnen otobüs şoförüne biber gazı sıktı. 

 

Kaza sonrasında otobüs yolcuları firma tarafından gönderilen başka bir araçla yollarına devam ederken; otobüs şoförü ve muavini karakolda ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

 

Yetkililer, kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam