TIR otomobille çarpıştı: 4 ölü

 Ankara'nın Şereflikoçhisar İlçesi'nde TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 4 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.Kaza, Şereflikoçhisar-Aksaray E-90 karayolu Bozlak tesisleri yakınlarında saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Muzaffer Ere

TIR otomobille çarpıştı: 4 ölü

 

Ankara'nın Şereflikoçhisar İlçesi'nde TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 4 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, Şereflikoçhisar-Aksaray E-90 karayolu Bozlak tesisleri yakınlarında saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Muzaffer Eren yönetimindeki 01 BIJ 94 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Hüseyin Tan yönetimindeki 34 DF 6884 plakalı TIR ile çarpıştı. TIR'ın altına sürüklenen otomobildeki sürücü Muzaffer (48), eşi Gülsüm Eren (49) olay yerinde, Zeynep Başkaya (2) hastane yolunda, Elif Başkaya (10) ise Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Kazada, aynı araçta bulunan Özkan ve Songül Başkaya ağır, Mehmet Eren ise yaralı olarak Ankara'daki hastanelere sevk edildi. Hafif yaralanan TIR sürücüsü Hüseyin Tan ise ayakta tedavi görüp gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler