Tıp öğrencileri Trabzon'da buluşacak

Trabzon'da düzenlenecek 5. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi, çok sayıda öğrenci ile akademisyeni bir araya getirecek.   Karadeniz Teknik Üniversitesinden (KTÜ) yapılan yazılı açıklamada, Bilimsel Araştırma Topluluğunca (KTÜ-BAT)  organize edilecek kongrede, 26

Tıp öğrencileri Trabzon'da buluşacak
Trabzon'da düzenlenecek 5. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi, çok sayıda öğrenci ile akademisyeni bir araya getirecek.
 
Karadeniz Teknik Üniversitesinden (KTÜ) yapılan yazılı açıklamada, Bilimsel Araştırma Topluluğunca (KTÜ-BAT)  organize edilecek kongrede, 26 sözlü öğrenci, 30 poster,  4 de akademisyen sunumu gerçekleştirileceği belirtildi.
 
Açıklamada, yarın KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezinde açılış programı ile başlayacak kongrenin, 10 anabilim dalında gerçekleştirilecek oturum ve sunumların ardından 15 Mayıs'ta sona ereceği vurgulandı.
 
Kongreye 29 üniversiteden 400 ilgilinin katılmasının planlandığına işaret edilen açıklamada, "Kongremize, Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği Başkanı Prof. Dr. Mustafa Başbozkurt ve Prof. Dr. Sinan Canan, misafir konuşmacı olarak katılacak" ifadesine yer verildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam