Tıp merkezine "pompalı" saldırı

Adana’nın Çukurova ilçesinde iki kişi, tıp merkezine pompalı tüfekle ateş edip kaçtı. İki zanlı kısa süre sonra yakalandı.Edinilen bilgiye göre olay, Belediyevleri Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre E.Y. ile M.R.Ö., tıp merkezine giderek yeşil reçe

Tıp merkezine "pompalı" saldırı

Adana’nın Çukurova ilçesinde iki kişi, tıp merkezine pompalı tüfekle ateş edip kaçtı. İki zanlı kısa süre sonra yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Belediyevleri Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre E.Y. ile M.R.Ö., tıp merkezine giderek yeşil reçeteyle satılan bir ilaç istedi. Bunun üzerine doktor, ilacın yeşil reçete yazılmadan verilemeyeceğini, kendilerinin bu ilacı yazmaya ve vermeye yetkilerinin olmadığını söyledi. Bunun üzerine sinirlenerek dışarı çıkan iki kişi, otomobillerine binerek tıp merkezinden uzaklaştı.

Bir süre sonra tıp merkezinin önünden otomobil ile geçen aynı şahıslar, pompalı tüfekle ateş edip kaçtı. Tıp merkezi yetkilileri olayı polise haber verdi. Polis, zanlıların bindiği otomobilin plakasını alarak şahısları kısa sürede yakaladı. Polis merkezine götürerek sorguya alınan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam