Ticaret Liseliler Pilav gününde buluşuyor

Trabzon Ticaret Lisesi Mezunları 08 Haziran’da okul bahçesinde buluşuyor. Geleneksel hale getirilen Buluşma, Tanışma ve Pilav günü hazırlıklarında sona gelindi.Bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilecek olan etkinliğe tüm okul mezunlarını davet eden Trabzon Tica

Ticaret Liseliler Pilav gününde buluşuyor

Trabzon Ticaret Lisesi Mezunları 08 Haziran’da okul bahçesinde buluşuyor. Geleneksel hale getirilen Buluşma, Tanışma ve Pilav günü hazırlıklarında sona gelindi.

Bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilecek olan etkinliğe tüm okul mezunlarını davet eden Trabzon Ticaret Lisesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Şahin “Başlarda birkaç kişiyle başlattığımız etkinliğimizi yıllar geçtikçe daha da büyütüyoruz. İletişim sağlandıkça sayımız da artıyor. Bu yıl 10’uncu buluşmamızı okul bahçemizde gerçekleştireceğiz. Tüm mezunlarımızı, öğretmenlerimizi ve basın mensubu arkadaşlarımızı pilav günümüze bekliyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam