THY'yi millerle çarptı!

olcular adına düzenlenen biletleri iade gibi göstererek bilet bedellerini zimmetine geçirdiği iddia edilen Günay, 22 Mayıs’ta savcılıktaki ifadesinde “Bilgisayardaki sistemimi zaman zaman açık bırakıyordum. Başkası yapmış olabilir” dedi. Katre Günay öncek

THY'yi millerle çarptı!

olcular adına düzenlenen biletleri iade gibi göstererek bilet bedellerini zimmetine geçirdiği iddia edilen Günay, 22 Mayıs’ta savcılıktaki ifadesinde “Bilgisayardaki sistemimi zaman zaman açık bırakıyordum. Başkası yapmış olabilir” dedi. Katre Günay önceki gün görülen ilk duruşmada ise ifade değiştirerek, “Paraya sıkışık bir tanıdığıma yardım için yaptım” dedi. İddianameye göre, Katre Günay THY’yi 3 şekilde dolandırdı. Birincisi, düzenlenen yolcu biletlerini iptal ederek daha ucuz yoldan bilet satın aldı. Aradaki farkı zimmetine geçirdi. İkinci yol ise, telefonla arayan yolculardan bilgilerini aldığı kredi kartlarındaki bonus millerle kendisine ya da yakınlarına uçak biletleri aldı. Bilet işlemi gerçekleştikten sonra da yolcuların millerini iade etti. Katre Günay’ın bir diğer yöntemi daha vardı. Bazı biletleri iptal etti ve paralarını iade edilmiş gibi gösterdi. Ancak müşterilere para iadesi yapılmadı. Müşteriler ancak uçuş günü havalimanına geldiklerinde biletlerinin iptal edildiğini öğrendi. THY yönetimi sorunlu tüm işlemlerin Katre Günay’ın şifresiyle yapıldığını fark edince savcılığa suç duyurusunda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam