THY pilotunun cenazesi İstanbul’da

Türk Hava Yolları (THY) adına ABD’de uçuş eğitimi gören ve odasında ölü olarak bulunan Sercan Karamustafaoğlu’nun cenazesi İstanbul’a getirildi.THY adına uçuş eğitimi görmek üzere Amerika’da bulunan aday pilot Sercan Karamustafaoğlu, 4 gün önce eğitim gör

THY pilotunun cenazesi İstanbul’da

Türk Hava Yolları (THY) adına ABD’de uçuş eğitimi gören ve odasında ölü olarak bulunan Sercan Karamustafaoğlu’nun cenazesi İstanbul’a getirildi.

THY adına uçuş eğitimi görmek üzere Amerika’da bulunan aday pilot Sercan Karamustafaoğlu, 4 gün önce eğitim gördüğü okulun misafirhanesinde ölü olarak bulunmuştu. Karamustafaoğlu’nun cenazesi, THY’nin New York-İstanbul seferini yapan TK-02 sefer sayılı uçağıyla Atatürk Havalimanı’na getirildi. Cenaze uçak altından alınarak aprona gelen ambulansa konuldu. THY aday pilotu Sercan Karamustafaoğlu’nun cenazesinin daha sonra memleketi Samsun’a gönderileceği öğrenildi.

Sercan Karamustafaoğlu, THY’nin geçen yıl mart ayında CAE Oxford Uçuş Okulu ile yaptığı eğitim anlaşmasının ardından Türkiye’den gönderilen aday pilotlar arasında yer alıyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler