TGC'den Trabzon kamuoyuna...

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti, Meslektaşımız Hamza Önder Kuloğlu’na yapılan saldırı üzerine Kamuoyuna açıklama yayınladı İşte TGC’den yapılan yazılı açıklama;7 Şubat 2011 günü, Trabzon kent merkezinde Kunduracılar Caddesi’nde, Trabzonspor’un aldığı saha so

TGC'den Trabzon kamuoyuna...

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti, Meslektaşımız Hamza Önder Kuloğlu’na yapılan saldırı üzerine Kamuoyuna açıklama yayınladı

İşte TGC’den yapılan yazılı açıklama;

7 Şubat 2011 günü, Trabzon kent merkezinde Kunduracılar Caddesi’nde, Trabzonspor’un aldığı saha sonuçları ile ilgili olarak vatandaşlarla röportaj yapan Çay TV kameramanı Hamza Önder Kuloğlu, kendisine mikrofon tutulan bir kişinin saldırısına uğradı.  Kuloğlu saldırı sırasında yüzüne aldığı darbeler sonucu yaralandı.

Halkı bilgilendirmek ve halkın sesini duyurmaktan başka bir amacı bulunmayan gazeteci arkadaşımıza yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınarken, saldırganın en kısa zamanda Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanıp adliyeye sevk edilmesini bekliyor, arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

TGC Yönetim Kurulu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler