Ters esen rüzgarın kurbanı oldular

Ordu'da meydana gelen yamaç paraşütü kazasında aynı paraşütte bulunan Ekrem Çavuş ile Ahmet Tanrıverdi yaralandı.Olay, Altınordu ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun'dan Ordu'ya gelerek Boztepe'den yamaç paraşütü ile atlayış gerçekleştir

Ters esen rüzgarın kurbanı oldular

Ordu'da meydana gelen yamaç paraşütü kazasında aynı paraşütte bulunan Ekrem Çavuş ile Ahmet Tanrıverdi yaralandı.

Olay, Altınordu ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun'dan Ordu'ya gelerek Boztepe'den yamaç paraşütü ile atlayış gerçekleştiren Ekrem Çavuş ve Ahmet Tanrıverdi, Teleferik Alt İstasyonu'nda bulunan alana inişe geçtikleri sırada, ters esen rüzgarın etkisi ile birlikte deniz kıyı şeridinde bulunan ve kumsal ile kıyıyı ayıran beton duvara çarptılar.

Çarpmanın etkisi ile bacaklarından ve başından yaralanan paraşütçülere ilk olarak arkadaşları müdahale etti. Ardından olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yaptıkları müdahalenin ardından yaralılar ambulansla Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

20150405aw374866_02.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler