Terörist vekil istemiyoruz!

 Büyük Birlik Partisi (BBP) Manavgat İlçe Başkanlığı, terörü destekleyen milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılması için 'Alınteri vergilerimizle toplanan paraların Meclis'te PKK işbirlikçisi vekillere maaş olmasın' imza kampanyası başlattı BBP Man

Terörist vekil istemiyoruz!

 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Manavgat İlçe Başkanlığı, terörü destekleyen milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılması için 'Alınteri vergilerimizle toplanan paraların Meclis'te PKK işbirlikçisi vekillere maaş olmasın' imza kampanyası başlattı

 

BBP Manavgat İlçe Başkanı Ali İhsan Kılınç, yaptığı açıklamada, BDP'li 9 milletvekilinin Şemdinli'de PKK teröristlerle sarmaş dolaş görüntü vermesini kınadı. Teröre destek veren BDP'li vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasını istediklerini belirten Kılınç, terörle hiç zaman arasına mesafe koymayan BDP'lilere, milletin alın teri kazancıyla toplanan vergilerin maaş olarak gitmesini istemediklerini kaydetti. BDP'nin siyasette beslenme yönteminin kan, gözyaşı, ezilmişlik ajitasyon, Kürt milliyetçiliği kışkırtıcılığı ve kargaşa çıkartarak bulanık suda balık avlama olduğunu belirten Kılınç, Türklerle Kürtlerin bin yıldır kardeş olduğunu, PKK terör örgütü ve siyasi uzantılarının amacının da bu kardeşliği kalleşçe oyunlara bozmaya çalışmak olduğunu söyledi.

 

Kılınç, "Kampanyamızı, Meclis açılıncaya kadar sürdüreceğiz. Topladığımız imzaları da TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e göndereceğiz. BDP'lilerin Şemdinli buluşmasında açıkça teröristlere destek verdiklerinin göstergesidir. Milli iradenin göstergesi olan Meclis'te teröristlere destek veren, kucak açan vekil istemiyoruz. BDP, hiç bir zaman PKK terör örgütünü kınamadı. BDP'li vekiller, PKK ile arasına mesafe koymadığı ve kınamadığı sürece Meclis'e sokulmamalı. Artık Kürtler de sürekli kardeş kavgası çıkarmak isteyen BDP ve PKK'ya da sert bir şekilde tavrını göstermeli. Bebek katillerine prim vermemeli." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam