Termometreler çıldırmış olmalı!

Ramazan ayının dördüncü gününde Şanlıurfa’da termometreler 52 dereceyi gösterdi.Şanlıurfa’da geçen her gün sıcaklığın daha da artması vatandaşları bunaltıyor. Oruçların başladığı ilk günde termometrelerin 50 derece sıcaklık gösterdiği Şanlıurfa’da, Ramaza

Termometreler çıldırmış olmalı!

Ramazan ayının dördüncü gününde Şanlıurfa’da termometreler 52 dereceyi gösterdi.

Şanlıurfa’da geçen her gün sıcaklığın daha da artması vatandaşları bunaltıyor. Oruçların başladığı ilk günde termometrelerin 50 derece sıcaklık gösterdiği Şanlıurfa’da, Ramazan ayının dördüncü gününde ise termometreler 52 dereceyi gösterdi. Sıcaklığın derecesini cep telefonuyla fotoğrafı çeken bir kişi, resmi sosyal medyada paylaştı. Kimileri derecenin arızalı olabileceği yönünde yorum yaparken, bazı vatandaşlar ise Ağustos ayının daha sıcak olabileceği yönünde yorumlar yaptı.

Öte yandan; Meteoroloji Şanlıurfa’da gölgede sıcaklığının 40 derece ulaştığı açıklarken, Çarşamba gününün daha sıcak geçeceği ve Perşembe günü sıcaklıkların düşmeye başlayacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler