Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Terazi burcunda yeni ay 01-10-2016

Terazi burcu burçlar kuşağında; ikili ilişkileri, ortaklıkları, anlaşmaları ve davaları temsil eder. Yüksek enerji içeren Terazi burcu yeni ayı, şans ve yeni anlaşmalar vaat ediyor. Yeni ayın temsilci gezegeni Venüs ise yeni kadersel ve tutkulu birlikteliklerin önümüzde ki günlerde gündeme geleceğini gösteriyor. Bu güzel yeni ayda yeni başlangıçlar yaparken abartmamaya dikkat edelim derim. 1 Ekim doğumlu Teraziler, 30 Aralık doğumlu Oğlaklar, 29 Mart doğumlu Koçlar ve 30 Haziran doğumlu Yengeçlerin hayatlarında Terazi burcu yeni ayı daha etkili olacak.

KOÇLAR VE YÜKSELEN KOÇLAR: İş ortağı, eş, davalar ve rekabet içinde bulunduğunuz kişiler varsa yeni, şanslı ve kadersel başlangıçlara hazır olun. Eşinizi ya da ortağınızın bulunduğu şartlar da genişleme fırsatları çıkacak.

BOĞALAR VE YÜKSELEN BOĞALAR: İş ve çalışma koşullarınız, günlük rutin işleriniz ve sağlığınızla ilgili konuların biriyle ilgiliyseniz yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Daha rahat döneme geçeceksiniz. Kadersel anlaşmalar yapabilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Aşk, hobiler, çocuklarla ilgili konuların birisiyle ilgiliyseniz yeni başlangıçlara hazır olun. Günlük iş temponuzda daha rahat döneme geçiyorsunuz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Yerleşim, kökler, aileye ve kişisel alt yapınızla ilgili konuların biriyle ilgiliyseniz yeni başlangıçlar sizi bekliyor.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Yakın çevre, kardeşleriniz, yazışmalar, el becerileriniz ve anlaşmalarla ilgili konuların birisiyle ilgiliyseniz yeni başlangıçlar yapacaksınız. Güzel fırsatlar var.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Maddi kaynaklarınızla ilgili konular Terzi burcu yeni ayı ile birlikte fırsatları da beraberinde getiriyor. Yapacağınız yeni anlaşmalardan gelecek başlangıçlarınız var.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Bulunduğunuz konum, sağlığınız ile ilgili yeni şanslı başlangıçlar yapacaksınız. Bu yeni ay size şifa olacak nitelikte. Parasal kaynaklarınızla ilgili gelişmeler sizi bekliyor.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Her türlü kapalı alan dahil kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için yeni başlangıçlar yapmanın tam zamanı Kadersel aşk açığa çıkacak ya da uzun süredir görmediğiniz partnerinizle buluşma zamanları.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Projeleriniz, ekip çalışmalarınız ve yeni arkadaşlıklar için yeni başlangıçlar zamanı. Yeni sosyal çevreniz sizi bekliyor.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Kariyer ve genel statünüzü ilgilendiren konularla ilgili yeni başlangıçlar yapacaksınız iş alanında genişleme imkânlarınız var. Kadersel yardımlar alacaksınız.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Akademik alan, Hukuksal konular, yabancılar, eş akrabaları ve iş birliği içinde bulunduğunuz kişiler; bunların birisi ile ilgiliyseniz yeni başlangıçlar sizi bekliyor. İş alanında kadersel birliktelikler zamanı.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Hisseli paralar, ortak gelir, kredi, nafaka konularıyla ilgili yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Kadersel destekler göreceksiniz.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.