Ter kokulu gasp

 Kartal’da bulunan Epaş Çelik Hasır Fabrikası’na 1 Mart 2012 tarihinde gece maskeli olarak gelen iki kişi, bir süre boğuştukları bekçinin ellerini kollarını bağladıktan sonra kasada bulunan 50 bin ABD Doları ile 30 bin lirayı çaldı. Fabrikadan çıkarken ka

Ter kokulu gasp

 

Kartal’da bulunan Epaş Çelik Hasır Fabrikası’na 1 Mart 2012 tarihinde gece maskeli olarak gelen iki kişi, bir süre boğuştukları bekçinin ellerini kollarını bağladıktan sonra kasada bulunan 50 bin ABD Doları ile 30 bin lirayı çaldı. Fabrikadan çıkarken karşılaştıkları bir başka görevli ile yaşadıkları kovalamaca sırasında gasp ettikleri paranın 10 bin lirasını düşüren şüpheliler, kendilerini bekleyen araçla uzaklaştılar. 

 

Olayın bildirilmesi üzerine Gasp Büro Amirliği’nce çalışma başlatıldı. Şüphelilerin maskeli olmasından dolayı teşhis edilememeleri ekiplerin işlerini zorlaştırdı. Ancak Olay Yeri İnceleme ekiplerince elde edilen ter damlası şüphelilerden birini ele verdi. Boğuştukları bekçinin üzerinden elde edilen ter örneklerinin DNA analizleri yapıldı. Yapılan incelemede bulunan DNA örneğinin daha önceden de benzer suçlardan sabıkası olan İsmail Y.’nin DNA’sıyla eşleştiği belirlendi. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen İsmail Y.(29)’nin ifadelerinin ardından suç ortakları oldukları iddia edilen Murat Ü. (37), Ali Y.(36)’da gözaltına alındı. Her üçünün benzer suçlardan daha önceden de sabıkları bulunduğu anlaşılan 3 şüpheli işlemlerinin ardından Kartal Adliyesi’ne sevk edildi. Burada ifadeleri alınan 3 şüpheli de mahkemce tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler