Tepsinin dibine bakın ne serpti

İzmit'te misafirleri için fırında börek pişiren İlknur T., 'Börek yapışmasın' diye tepsinin dibine un yerine yanlışlıkla kireç tozu serpince 8 kişi fenalastı.Mideleri yıkanan 8 kişi zamanında müdehale edilmesi sayesinde tehlikeyi atlatarak taburcu edildi.

Tepsinin dibine bakın ne serpti

İzmit'te misafirleri için fırında börek pişiren İlknur T., 'Börek yapışmasın' diye tepsinin dibine un yerine yanlışlıkla kireç tozu serpince 8 kişi fenalastı.

Mideleri yıkanan 8 kişi zamanında müdehale edilmesi sayesinde tehlikeyi atlatarak taburcu edildi. 
 
Cedit Mahallesi Bahar Sokak'ta oturan Ferhat T. ve İlknur T. çifti evlerine gelecek misafirler için hazırlık yaptı. İlknur T. misafirler için pişirdiği böreğin tepsinin dibine yapışmaması için un yerine yanlışlıkla aynı dolapta bulunan kireç tozunu serpti. Börekler yiyenler bir süre sonra rahatsızlandı.
 
Karın ağrısı ve mide bulantısından şikayet eden ev sahipleri Ferhat T. ve İlknur T. ile birlikte Eray T., Esnur T., Nazlı M., Gülengül M. ve Semahat M. ile 3 yaşında bir çocuk hastaneye kaldırdıldı. Bu kişiler mideleri yıkanarak taburcu edilirken, yapılan incelemelerde İlknur T. adlı ev sahibinin börek yapışmasın diye tepsinin dibine yanlışlıkla un yerine kireçtozu serptiği anlaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam