TEOG birincisi Giresun'dan çıktı!

Giresun Teyyaredüzü Ortaokulu öğrencisi Efe Bora Sarıkaya, TEOG sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu.    Öğrencileri tebrik eden Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bilgi İşlem ve Eğitim Teknolojileri Şube Müdürü Emin Karahan, Or

TEOG birincisi Giresun'dan çıktı!
Giresun Teyyaredüzü Ortaokulu öğrencisi Efe Bora Sarıkaya, TEOG sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu. 
 
Öğrencileri tebrik eden Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bilgi İşlem ve Eğitim Teknolojileri Şube Müdürü Emin Karahan, Orta Öğretim Geçiş Sınavında (TEOG) 120 sorunun tamamına doğru cevap vererek Türkiye birinciliğini paylaşan Teyyaredüzü Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi Efe Bora Sarıkaya'nın Giresun'u gururlandırdığını söyledi.
 
Teyyaredüzü Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Aşkın Yılmaz, "Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan 2015-2016 öğretim yılı ortak sınavlarından olan TEOG sınavları sonucunda Teyyaredüzü Ortaokulu öğrencilerimizin başarısı Giresun için gurur verici bir başarıdır. Okulun 8'inci sınıf öğrencilerinden Efe Bora Sarıkaya tüm soruları doğru yaparak Türkiye birincisi oldu. TEOG sınavında ise Giresun il genelinde yine aynı okul öğrencilerinden Şeref Göktürk sadece bir yanlış cevap ile ikinci Aynuran Sarı da üçüncü olarak büyük bir başarıya imza attılar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler