Tencereli tavalı fuhuş protestosu

 AVCILAR'da travestilerin oturdukları sitede fuhuş yaptıklarını öne süren bir grup tencere, tava ile sokağa çıkarak eylem yaptı. Edinilen bilgiye göre, Saat 22.00 sıralarında Denizköşkler Mahallesi, yanyolda toplanan yaklaşık 30 kişilik grup, travestileri

Tencereli tavalı fuhuş protestosu

 

AVCILAR'da travestilerin oturdukları sitede fuhuş yaptıklarını öne süren bir grup tencere, tava ile sokağa çıkarak eylem yaptı.
 
Edinilen bilgiye göre, Saat 22.00 sıralarında Denizköşkler Mahallesi, yanyolda toplanan yaklaşık 30 kişilik grup, travestilerin oturdukları sitede fuhuş yaptıklarını söyledi. Tencere, tava ve ellerinde "Fuhuşa son", "Avcılar'da fuhuş istemiyoruz" dövizleriyle sokağa çıkan vatandaşlar, sahilde yaşanan olaylardan dolayı ailesi ile birlikte gezemediklerini fuhuşun arttığını söyledi. Travestilerin oturdukları siteden ayrılana kadar her gün saat 22.00'de toplanarak yaşanan fuhuş olaylarını protesto edeceklerini söyleyen vatandaşlar, "Buradan herkese sesleniyoruz, travestileri artık hayatımızda istemiyoruz. Ya bunlara bir şekilde bir yer bulsunlar, yada hayatımızdan çıksınlar. Biz ailemizi onların etrafında dolaşan sapıklardan korumak zorunda değiliz. Biz Türkiye gibi bir yerde yaşıyorsak, bunu da hakkı ile yaşamak istiyoruz. Mahkeme yoluna da başvurduk. Lütfen, herkesi sağduyulu düşünmeye bekliyorum. Belediye başkanımız da bizi yalnız bırakmasın. Buraya ağaç dikmekle, çim ekmekle hiç bir şey olmuyor. Gece eşi ile burada dolaşabiliyorsa dolaşsın, bunu biz yapamıyoruz. Ağaçlar buradaki her yeri fuhuş yerine döndürdü. Ya buraları ışıklandırsınlar yada ağaçları kökünden kessinler, istemiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler