Temizlikte yanlışlıkla eşini vurdu!

İstanbul Bağcılar'da üç çocuk annesi S.Y (46), dün sabah temizlik sırasında yatağın arkasındaki av tüfeğini çıkarırken, yanlışlıkla eşini vurarak öldürdüGöz yaşları içinde adliyeye götürülen S.Y'ın anlattığına göre olay şöyle gelişti: S.Y, ortaokula giden

Temizlikte yanlışlıkla eşini vurdu!

İstanbul Bağcılar'da üç çocuk annesi S.Y (46), dün sabah temizlik sırasında yatağın arkasındaki av tüfeğini çıkarırken, yanlışlıkla eşini vurarak öldürdü

Göz yaşları içinde adliyeye götürülen S.Y'ın anlattığına göre olay şöyle gelişti: S.Y, ortaokula giden kızını yolcu ettikten sonra evde temizlik yapmaya başladı. Bu sırada eşinin yattığı yatağın arkasında bulunan baba yadigarı tüfeği yerinden çıkarmak istedi. S.Y, tüfeği bir eliyle çıkarmayı başaramayınca iki eliyle asılarak yatakla duvar arasından almaya çalıştı. Bu sırada tüfek ateş aldı ve eşi kanlar içinde kaldı. Talihsiz kadın çığlık atarak komşularından yardım istedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, özel bir hastanede hizmetli olarak çalışan Hüseyin Yıldız'ı kanlar içinde buldu ve öldüğünü belirledi. Emniyete götürülen S.Y, ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam