Temel Seymen toprağa verildi

Trabzon Belediyesi’nin temizlik işlerini yürüten Teknik Katı Atık Firması’nda çalışan ve sabah saatlerinde Tanjant Mevkii Karemar Kavşağında  araç çarpması sonucu hayatını kaybeden Temel Seymen son yolculuğuna uğurlandı. Temizlik aracına bir kamyonetin ar

Temel Seymen toprağa verildi

Trabzon Belediyesi’nin temizlik işlerini yürüten Teknik Katı Atık Firması’nda çalışan ve sabah saatlerinde Tanjant Mevkii Karemar Kavşağında  araç çarpması sonucu hayatını kaybeden Temel Seymen son yolculuğuna uğurlandı. Temizlik aracına bir kamyonetin arkadan çarpması sonucu kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybeden Seymen, Akoluk Beldesi’nde kılınan ikindi namazı ardından aile kabristanlığında toprağa verildi. Seymen’in cenaze merasimine Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye çalışanları ve çok sayıda seveni katıldı.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu belediye temizlik işlerini yürüten Teknik Katı Atık Firması çalışanı Temel Seymen’in görevi başında talihsiz bir trafik kazasında hayatını kaybetmesi belediye çalışanlarını yasa boğduğunu belirterek, “ Trabzon’un temizliği için fedakârca çalışan bir arkadaşımızı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Allah’tan Rahmet kederli ailesine ve çalışma arkadaşlarına sabırlar diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam