TEM yolunda korkunç kaza

Alev topuna dönen kamyonlarda bulunan bir kişi sıkıştığı yerde yanarak hayatını kaybetti.Sakarya'nın Akyazı ilçesi gişeler mevkii TEM otoyolu üzerinde meydana gelen kazada, bir tır ve iki kamyon kafa kafaya çarpıştı. Çarpışan ve kaza sonrası alev topuna d

TEM yolunda korkunç kaza

Alev topuna dönen kamyonlarda bulunan bir kişi sıkıştığı yerde yanarak hayatını kaybetti.

Sakarya'nın Akyazı ilçesi gişeler mevkii TEM otoyolu üzerinde meydana gelen kazada, bir tır ve iki kamyon kafa kafaya çarpıştı. Çarpışan ve kaza sonrası alev topuna dönen araçlardan birinde bulunan sürücü sıkıştığı yerde yanarak hayatını kaybetti.

İstanbul'dan Ankara istikametine giden Sadık Elmacı idaresinde 19 FD 812 plakalı kamyon ile Hasim Sümertaş idaresinde ki 55 RM 919 çekici plakalı TIR çarpıştı. Kafa kafaya çarpışan TIR ve kamyonun arasında kalan 06 BAK 20 plakalı kamyon sıkıştı. Feci kaza sonrası bir beyaz eşya firmasına malzeme götürdüğü kaydedilen TIR alev alırken, yangın kısa sürede diğer araçları da etkisi altına aldı. 3 aracın alev topuna döndüğü feci kaza sonrası olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.

Yangına Sakarya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ve çevre ilçelerden gönderilen takviye ekipler müdahale etti. Kaza sonrası TEM Otoyolu Ankara istikameti trafiğe kapandı. Kazada 19 FD 812 plakalı kamyon sürücüsü Sadık Elmacı ağır yaralanarak Sakarya Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

Kazada 06 BAK 20 plakalı kamyonun sürücüsü hayatını kaybederken, küle dönen araçta can veren sürücünün kimliği tespit edilemedi. Kazada yara almayan TIR sürücüsü Haşim Sümertaş ifadesi alınmak üzere jandarma tarafından gözaltına alındı.

Kazada hayatını kaybeden sürücünün kimliğini belirlemek üzere çalışma başlatılırken, Cumhuriyet Savcısı olay yerinde inceleme yaptı. Kazada yanan araçların enkazı iş makinesi ile kaldırıldı. Görgü şahitlerinden Bülent Karagöz, 'Büyük bir patlama sesi ile evde irkildik. Dışarı çıktığımda 3 aracın alev alev yandığını gördüm. İçeriden yardım çığlıkları geliyordu ancak yardım edemedik' dedi.

Kazaya şahit olan başka bir kamyon sürücüsü Mustafa Yılmaz is araçların çarpıştıktan sonra birden alev aldığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler