Televizyon en sevdiğini aldı!

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi, Havuzlubahçe Mahallesi 15047. Sokak, 13 numaralı evin 3. katında meydana geldi. İddiaya göre, Selda (34) ve Mehmet Durgaç (36) çifti sabahleyin çocukları 9 yaşındaki İlke ve 4 yaşındaki Özgür ile birlikte

Televizyon en sevdiğini aldı!

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi, Havuzlubahçe Mahallesi 15047. Sokak, 13 numaralı evin 3. katında meydana geldi. İddiaya göre, Selda (34) ve Mehmet Durgaç (36) çifti sabahleyin çocukları 9 yaşındaki İlke ve 4 yaşındaki Özgür ile birlikte kalkıp kahvaltı yaptı. Baba Mehmet Durgaç kahvaltı yaptıktan sonra işlettiği şarküteri dükkanına gitti. Anne ve çocuklar ise televizyonu açıp seyretmeye başladı.

Bir süre sonra anne mutfağa giderek öğle yemeği hazırlıkları yaptığı sırada Özgür ve İlke televizyon seyretmeye devam etti. Bu sırada televizyonun elektrik aksamında elektrik kontağından dolayı yangın çıktı. Yangın çıkar çıkmaz televizyon patladı. Bu arada televizyona yakın olan Özgür Durgaç alevlerin içinde kaldı, İlke ise kaçarak kurtuldu.

Anne odaya koşarak oğlunu kurtarmak istedi ancak patlama nedeniyle odayı tamamen alevler sardığı için kızını ve kendini dışarı atıp yardım istedi. Ancak yoğun duman ve alev nedeniyle kimse içeri giremedi.

Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri geldi ancak 4 yaşındaki Özgür yanarak hayatını kaybetmişti. Oğlunun öldüğünü öğrenen anne Durgaç, "Oğlumu nasıl kurtaramadım. Kendimi kurtardım sen yanarak öldün" diyerek ağıtlar yakıp sinir krizi geçirdi. Anneyi komşuları teselli etmeye çalıştı. Özgür'ün ablası İlke de kardeşinin ölümüyle sinir krizleri geçirdi.

Özgür Durgaç'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam