Telefonda kocası sandığı kişiyle...

 İzmir'de ilginç bir tele-fantezi olayı yaşandı. İlk eşinden olan engelli oğlunu götürdüğü dernekte tanıştığı yürüme engelli B.P. (45) ile evlenen A.P. (40), bir süre önce cep telefonunu kaybetti. Tüm aramalarına rağmen telefonunu bulamayan A.P., kendine

Telefonda kocası sandığı kişiyle...

 İzmir'de ilginç bir tele-fantezi olayı yaşandı. İlk eşinden olan engelli oğlunu götürdüğü dernekte tanıştığı yürüme engelli B.P. (45) ile evlenen A.P. (40), bir süre önce cep telefonunu kaybetti. Tüm aramalarına rağmen telefonunu bulamayan A.P., kendine yeni bir telefon satın aldı. Genç kadın bir gün, eşiyle birlikte satış yaptıkları tezgahtan ayrılıp eve geldi. Tam o sırada cep telefonu çaldı. Telefondaki kişinin kendisine yatak odasına geçip soyunmasını söylemesi üzerine, onun kocası olduğunu düşündü. Genç kadın, söylenenleri yaparak fanteziyi sürdürdü ve konuşma bittikten sonra telefonu kapattı.
 
GERÇEK KOCASI ARADI...
Kısa süre sonra A.P.'nin telefonu tekrar çaldı. Telefondaki B.P. karısına, "Kaç saat oldu geri gelmedin" deyince A.P., "Seninle telefonda konuştuktan sonra duşa girdim. O yüzden geciktim" diye yanıt verdi. B.P. de karısına "Ben seni aramadım ki, kiminle konuştun?" dedi. Genç kadın, bu telefon üzerine gerçeği anladı. Hemen polise koştu. "Kocamla bazen müstehcen konuşmalar yapıyorduk. Telefonda da benzer mesajlar vardı. O adam kocamı taklit ederek beni kandırdı" dedi. Tacizcinin numarası üzerinden araştırma başlatan polis, zanlının S.C. olduğunu belirledi. S.C.'nin çiftin üye olduğu engelliler derneğinden arkadaşları olduğu ortaya çıktı. Polis tarafından 'cinsel taciz' ve 'telefonda hakaret' suçlarından aranan zanlının kaçtığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler