Telefon hırsızlarına polisten suçüstü

 Bayrampaşa Demir Kapı Caddesi'nde dün 14.00 sıralarında H.K. (24), H.T. (20) ile K.Ö. (15) müşteri kılığında bir telefon bayisine girdi. Daha sonra telefonları incelemeye başlayan 3 kişiden H.K. ile H.T. bayi sahibini oyalarken, K.Ö. de tezgahın arkasına

Telefon hırsızlarına polisten suçüstü

 

Bayrampaşa Demir Kapı Caddesi'nde dün 14.00 sıralarında H.K. (24), H.T. (20) ile K.Ö. (15) müşteri kılığında bir telefon bayisine girdi. Daha sonra telefonları incelemeye başlayan 3 kişiden H.K. ile H.T. bayi sahibini oyalarken, K.Ö. de tezgahın arkasına geçerek, çekmeceyi açtı ve 4 bin TL değerindeki 3 telefonu alıp cebine soktu.
 
POLİS ŞÜPHELİLERİ İZLİYORDU
 
Bu sırada şüphelileri takip eden Güven Timleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı Bayrampaşa Timleri telefon bayisine girdi. Polisin içeriye girmesiyle K.Ö. telefonları gizlice tezgahın üzerine bıraktı. Ekipler, suçüstü yakaladıkları 3 hırsızlık şüphelisini gözaltına aldı. Bu anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
 
SON 1 AYDA 20 TELEFON BAYİSİNİ SOYMUŞLAR
 
Hırsızlık ve dolandırıcılıktan suç kayıtları bulunan H.K., H.T., ve K.Ö.'nün son bir ay içerisinde Kartal, Zeytinburnu, Bahçelievler, Küçükçekmece, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve Eyüp ilçelerinde bulunan 20 telefon mağazasında hırsızlık yaptığı öğrenildi. Şüphelilerin çaldığı 35 telefonun değerinin 50 bin TL civarında olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam