Tekvandocuları taşıyan kamyonet ağaca çarptı

Muğla'daki trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Celalettin Kardaş yönetimindeki 36 EU 054 plakalı kapalı kasa kamyonet, Muğla-Aydın karayolu Salihpaşalar mevkisinde, aracın arka lastiğinin patlaması sonucu yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi. Kazada ar

Tekvandocuları taşıyan kamyonet ağaca çarptı

Muğla'daki trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Celalettin Kardaş yönetimindeki 36 EU 054 plakalı kapalı kasa kamyonet, Muğla-Aydın karayolu Salihpaşalar mevkisinde, aracın arka lastiğinin patlaması sonucu yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi.

Kazada araç sürücüsü Celalettin Kardaş ile araçta bulunan Ramazan Kayı, Merve Ketenek, Halil Gürsoy, İsmail Kultuk ve Erdal Karataş ile isimleri henüz belirlenemeyen iki kişi yaralandı. 

Yaralılara ilk müdahaleyi, Bozüyük Mahallesi'nde tatbikat hazırlığında olan ve güzergahta bulunan Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) ekipleri yaptı.

Yaralılar, kaza yerinde yapılan müdahalenin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Yücelen Hastanesine sevk edildi.

Kazada yaralanan kişilerin Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonasına katılmak için Tekirdağ'dan Muğla'ya gelen sporcular oldukları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam