Kahramanmaraş-Osmaniye arasındaki tekstil fabrikasında yangın

Kahramanmaraş-Osmaniye karayolu üzerinde Akarca Tekstil İplik Dokuma ve Boya Tesisleri'nin depo bölümünde saat 14.00 sıralarında dumanlar yükseldi. Pamuk depolanan alanda çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Yükselen alevlerin söndürülmesi için çok itfaiye e

Kahramanmaraş-Osmaniye arasındaki tekstil fabrikasında yangın

Kahramanmaraş-Osmaniye karayolu üzerinde Akarca Tekstil İplik Dokuma ve Boya Tesisleri'nin depo bölümünde saat 14.00 sıralarında dumanlar yükseldi. Pamuk depolanan alanda çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Yükselen alevlerin söndürülmesi için çok itfaiye ekibi müdahalede bulundu. Yangın haberini alan Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Belediye Başkan Vekili Cevdet Kabakçı ile Emniyet Müdürü Mustafa Aydın olay yerine gelerek, söndürme çalışmalarını yakından izledi.

ALEVLER 2 SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI

Kahramanmaraş ile Osmaniye arasında ulaşım sağlayan karayolunun 7'nci kilometresindeki Akarca Tekstil İplik Dokuma ve Boya Tesisleri'nde çıkan yangın, çok sayıda itfaiye ekibinin 2 saatlik yoğun müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Fabrikanın boyahane bölümünde çıkan yangını Kahramanmaraş itfaiyesinin yanı sıra çevre illerden gelen itfaiye ekipleri söndürmeye çalıştı. Yaklaşık 50 itfaiye aracı dört bir yandan müdahale ettiği yangın saat 16.30 sıralarında etkisini kaybetti. Çevredeki diğer fabrikalara sıçramadan yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, soğutma çalışmalarına başladı.

Yangın söndürme çalışmalarını yakından takip eden ve Kahramanmaraş Belediyesi İtfaiye Müdürü Cahit Küçükönder'den bilgi alan Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, yangının çıkış nedeninin bilinmediğini, söndürme çalışmalarının ardından olayın çok yönlü araştırılacağını, maddi hasarın tespit edileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler